dinsdag 17 januari 2017

Allemaal nieuwtjes!

Hallo allemaal!
 
 Gisteren ben ik weer actief geworden als demo bij Stampin'Up en ik zit met smart te wachten op mijn starterspakket hihi! Daar heb ik artikelen voor uitgekozen die in de nieuwe lente/zomer-brochure zijn verschenen en ik heb heel erg veel zin om er mee aan de slag te gaan!
Jullie zullen de resultaten wel voorbij zien komen op dit blog of op mijn facebookpagina https://www.facebook.com/kaartenenkadootjes/
Allereerst heb ik voor jullie de link naar de nieuwe spring/summer-brochure:

En, net zoals voorgaande jaren, is er tot 31 maart weer de Sale-A-Bration (SAB): voor elke 60 euro die je bij mij bestelt mag je een gratis artikel uitzoeken uit de speciale SAB-brochure. Hieronder de link:
 
Wil je de nieuwste brochure liever persoonlijk in handen hebben? Stuur me een berichtje en ik stuur ze naar je toe tegen vergoeding van de verzendkosten. (Deze kosten worden verrekend bij een eventuele bestelling daarna.)
 
In de nieuwe brochure staan maar liefst 7 soorten dessinpapier! Deze bied ik aan in een papier-share; dit houdt in dat je van elk soort dessinpapier 12 velletjes van 15,2 bij 15,2 cm ontvangt, een kwart van een pak zeg maar. Dit kost 25 euro en als bonus krijg je dan 12 velletjes van 15,2 bij 15,2 cm er bij van het SAB-dessinpapier Carried Away. Zie ook de foto. Voor deze share heb ik 4 personen nodig, als er meer mensen interesse hebben start ik een volgende share hiermee. Deze share kan helaas niet gecombineerd worden met andere lopende acties van Stampin'Up en mijzelf. Wil je me laten weten of je interesse hebt? En mocht je andere artikelen willen bestellen dan verzorg ik dat natuurlijk ook graag.  In ieder geval gaat er morgenavond  een bestelling de deur uit; de volgende bestelling zal 27 januari worden.

Dan nog het laatste nieuwtje; per 1 januari ben ik als zelfstandige begonnen met mijn workshops en Stampin'Up, daarom geef ik op donderdagavond 26 januari een inloop-party bij mij thuis vanaf 19.30 tot 22.00 uur. Je kunt langskomen om een aantal van de nieuwste producten te zien, eventueel je papier-share-pakketje of andere bestelling ophalen, een kleine make and take doen met een nieuw product en de nieuwste brochures in te zien en mee te nemen. Ik zorg voor koffie, thee en wat lekkers en er zijn verder geen kosten aan verbonden. Ik zou het gezellig vinden je dan te zien, wil je me laten weten of je komt i.v.m. de voorbereidingen.

Dat zijn weer veel nieuwtjes geworden, hopelijk heb ik alles een beetje duidelijk uitgelegd. Heb je vragen: mail, bel of app me gerust!
Hopelijk tot snel,
 
Groetjes, Frederique

Geen opmerkingen:

Een reactie posten