donderdag 9 februari 2017

Derde en laatste deel van de Pinkies Creative Day

In het vorige blogbericht vertelde ik over de heerlijke lunch waar mee we de ochtend op de Pinkies-dag afsloten.
 
In de middag hebben we nog 2 workshops gehad en wel van Carmen en Helene.
 
Carmen liet ons zien hoe je makkelijk een sampler kunt maken met dessinpapier zodat je workshopgasten en klanten kunnen zien welke soorten papier er in een pakket zitten. We gebruikten hier het Party Animal Designer Series Paper voor.
 
Met hetzelfde papier pimpten we een cadeauzakje (Kraft Tag a Bag giftbag van Stampin'Up). Bij mij aan tafel zag ik dat een aantal dames er een staand zakje van maakten door het zakje aan de 3 dichte zijden te rillen op 1 inch, dan vouwen en vervolgens de ontstane puntjes aan de onderzijde vast te plakken. Dat heb ik dus ook gedaan; erg leuk!
 
Thuis heb ik nog een kaart gemaakt met het papier wat overbleef, daar had ik 's middags geen tijd meer voor gehad.
 
 
 
 
Daarna kwam de workshop van Helene; met een aantal kaartjes uit de Hello Lovely Project LIfe Card Collection en Whisper White Cardstock hebben we een leuk mini-album gemaakt waar foto's in kunnen. Het boekje is in elkaar gezet met behulp van een inbind-apparaat, de Cinch. die staat nu dus op mijn verlanglijstje want ik heb er heel veel leuke projecten mee gezien!
 
 
 
Al met al een hele leuke dag gehad!
 
Lijkt het je ook leuk om van deze creatieve teamdagen mee te maken? Informeer gerust naar de mogelijkheden. Voor je starterspakket/productpakket met een waarde van € 175,00 betaal je slechts
€ 129,00 en het wordt gratis naar je toegestuurd. En tot en met 31 maart mag je ook nog 2 gratis stempelsets extra uitzoeken!
 
 
 
 
                                                                                                                                                                                                                                                    

 
 
 

 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten