Workshopagenda

De nieuwe workshopagenda van het eerste kwartaal is bekend!
 
Aanmelden voor de workshops is mogelijk via mail, mijn mailadres staat aan de rechterzijde van de pagina.

De workshops vinden bij mij thuis plaats. Heb je interesse in een workshop maar komt de datum je niet uit: laat het me weten dan kijken we samen naar een andere mogelijkheid.
Wil je dat ik een workshop bij jou thuis kom geven? Ook dat is mogelijk, stuur me gerust een berichtje dan kijken  we naar de mogelijkheden.
 
Heb je de nieuwe catalogus nog niet in je bezit: stuur me een mailtje en ik zorg dat hij jouw kant opkomt!
 
Donderdag 2 februari:
De workshop Beautiful You! van 19.30 - 21.30. We gaan een aantal kaarten maken met deze nieuwe stempelset uit de nieuwe lente/zomercatalogus van Stampin'Up en de aquarelpotloden; ook een nieuw artikel. De kosten zijn 10 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Voor deze workshop heb ik ook een pakket samengesteld; als je dit pakket aanschaft (voor- of na de workshop) krijg je 5 euro korting op de workshop. Het pakket bestaat uit: de aquarelpotloden (blz 24 lente/zomercatalogus), 5 vel shimmery white cardstock (blz 175 jaarcatalogus), 1 blenderpen (blz 180 jaarcatalogus) en de stempelset clear Beautiful You. De totaalprijs van dit pakket bedraagt 62,10: omdat het Sale-A-Bration is mag je (bij iedere 60 euro) 1 gratis artikel uit de speciale SAB-brochure aanschaffen. Mijn tip bij dit pakket is de stempelset Hey Chick, een hele gave set waarbij je ook kunt inkleuren met de aquarelpotloden.
 
Zaterdag 4 februari:
De workshop Beautiful You van 13.30 - 15.30; beschrijving zoals hierboven.
 
Dinsdag 14 februari:
Stempelclub-workshop van 19.30 - 21.30 met de stempelset Grateful Bunch, met de bijpassende pons (blz 94 jaarcatalogus). Iedereen is van harte welkom en met name voor beginnende stempelaars is dit een leuke workshop. We gaan 3 verschillende kaartsoorten maken, de kosten zijn 8 euro,inclusief koffie/thee en wat lekkers. .
 
Woensdag 22 februari:
Koffie en Kaart van 11.00 - 12.00, kosten 4 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers.
 
Donderdag 2 maart:
De workshop Lift me up! van 19.30 - 21.30. We gaan aan de slag met deze nieuwe stempelset uit de lente/zomer-catalogus. De kosten zijn 10 euro, inclusief koffie/thee en wat lekkers.
Voor deze workshop heb ik ook een pakket samengesteld; als je dit pakket aanschaft (voor- of na de workshop) krijg je 5 euro korting op de workshop. Het pakket bestaat uit de stempelset (clear) Lift Me Up en de bijpassende Thinlits Dies. Deze 2 artikelen zijn als bundel aan te schaffen in de clearversie voor € 54,75, bestel je daar bijvoorbeeld de Bermuda Bay & Calypso Coral Stampin Write Markers (blz 9 lente/zomer-catalogus) bij (of een ander product van minimaal € 5,25) dan kom je aan een bedrag van boven de 60 euro en mag je een  gratis artikel uit de Sale-A-Bration-brochure uitzoeken. Bij deze bundel is mijn tip: het Carried Away Designer Series Paper op blz. 7!
N.B.: de bundel in wood-versie is €63,75, dan zit je al aan de 60 euro.
 
Dinsdag 14 maart:
Stempelclub-workshop van 19.30 - 21.30, nadere details volgen.
 
Woensdag 22 maart:


Koffie en Kaart van 11.00 - 12.00, kosten 4 euro inclusief koffie/thee en wat lekkers.

Voor alle workshops geldt dat ze voor iedereen zijn te volgen, ook met weinig of geen ervaring!


Beschik je zelf over een papiersnijder, snijmesje e.d. dan zou het fijn zijn als je dat mee kunt nemen .
Wil je graag met een eigen clubje (minimaal 2 personen) deze workshop volgen, neem dan contact met mij op voor de mogelijkheden.

 
 


 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen